Samenwerking

"Alone we can do so little; Together we can do so much."

Odoo + afbeelding en tekst

De Pollepel - Duffel

De Pollepel - Tennis & Sports is een sportclub gelegen in een rustige en groene omgeving in Duffel. Zowel jong als oud, de recreatieve als de competitieve speler zijn welkom op De Pollepel! De club heeft een ruim aanbod van verschillende sporten waaronder tennis, padel en beachsporten. Voor iedereen dus wat wils!

Kom je graag wat meer te weten over ons? Neem dan een kijkje op onze website en wie weet tot snel!

Belgian Impact Team

Het Belgian Impact Team helpt dagelijks mensen naar een gezonde(re) en actieve(re) levensstijl. Een gemotiveerd team van lifestyle coaches zet zich dagelijks met veel enthousiasme in om mensen te motiveren in het behalen van hun doelstellingen.

Heel wat mensen hebben het moeilijk om een balans te vinden in een blijvende gezonde en actieve levensstijl. Resultaten boeken gaat meestal wel vlot, resultaten behouden is vaak wat moeilijker. Wij zoeken een balans tussen deze twee aspecten, om zo een levenslang resultaat te kunnen ontwikkelen. Een uitgebalanceerd leven op een simpele en leuke manier, daar staan we voor! Een goeie gezondheid, niet voor even, maar voor het leven!

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Révvi

Révvi vestigt haar aandacht op professionals, atleten en individuen die hun lichaam op de best mogelijke manier willen verzorgen zodat ze zonder blessures en pijnvrij hun sportieve doelen kunnen bereiken.

Révvi streeft ernaar om via een maximaal aantal kanalen een zo breed mogelijk draagvlak te creëren om zoveel mogelijk mensen dien nood aan sportverzorging hebben te bereiken.